Eyelash Extensions på Østerbro

Klinik Aura tilbyder Eyelash Extensions på Østerbro.

Lash extensions er til dig, som ønsker at spare lidt tid på makeuppen i hverdagen. Vi kan både lave naturlige vipper og også dramatiske vipper, alt efter dit ønske. Vi går meget op i at passe på dine naturlige vipper, så hvis dine vipper er meget skadede, giver vi den rette vejledning for hvad de kan tåle og laver vipper derefter.

Vi bruger vipper, lim og alt andet der hører til en eyelash extension behandling fra mærket “Black Lashes Pro”.

Det er et af de førende mærker på markedet og er udviklet i England af 5 erfarne vippeartister med fokus på høj kvalitet, holdbarhed og veganske ingredienser.

 

*Læs gerne vores indlæg ‘Inden behandlingen’ Her finder du information om Lash extensions generelt og hvad vi fraråder/anbefaler dig både inden og efter behandlingen.

Inden behandling

Sidebar

Single Lashes

Single lashes er den mest populære behandling, når det kommer til eyelash extensions.

Single lashes påsættes således, at én naturvippe får én extension på. På den måde, skader det ikke vipperne. Single lashes giver et naturligt look, men der er også utrolig mange muligheder for at gå ind og lege med designs, tykkelser og længder, så vi kan opnå et tilfredsstillende resultat for dig. Der benyttes kunstige vipper lavet i nylon ved påsætningen af single lash extensions. Single lash extensions kan påsættes på alle vippetyper med et godt resultat.

Priser

  • Nyt sæt: 999,-
  • Stor opfyldning (3 uger): 699,-
  • Lille opfyldning (2 uger): 599,-
  • Tilkøb: Hydro gel full face mask: 89,-
Book en tid

Eyelash Extensions Østerbro

Flat Lashes

Flat lashes er perfekt til dig som ønsker et mere fyldigt look, men stadig mere lethed end med single lashes. Super Flat Lashes kommer med en splittet ende, hvilket gør, at du på trods af tykkelsen, stadig opnår et fyldigt og fluffy look.

Super Flat Lashes vejer langt mindre end normale single lashes og er derfor oplagt til dig som har lidt sparsomme vipper men stadig ønsker noget fylde.

Priser

  • Nyt sæt: 1099,-
  • Stor opfyldning (3 uger):
    799,-
  • Lille opfyldning (2 uger): 699,-
  • Tilkøb: Hydro gel full face mask: 89,-
Book en tid

Eyelash Extensions Østerbro

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekoret pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid