Inden behandling Eyelash Extensions

Det er vigtigt at du ankommer til behandlingen uden make-up eller nypåtaget ansigtscreme. Vi afrenser øjenregionen for eventuelle makeup-rester, men da de fleste mascara og cremer indeholder olie, kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vipper nedsættes. Derudover afsætter vi kun en given tid til en behandling, så skal vi bruge ekstra tid på aftagning af make-up, vil der være mindre tid til påsætning af vipper. Du må ikke have brugt vippebukker 3 dage op til behandlingen og hvis dine vipper skal farves inden, skal dette også ske mindst 3 dage forinden.

Sidebar

Opfyldning og pleje af Eyelash Extensions

For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 2-3 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne. Blandt andet når dine naturlige vipper udskiftes. Et vippehår har en levetid på op til 3 mdr., fra den dag det dannes til det dør og falder ud af hårsækken. Dine naturlige hår er konstant i forskellige levefaser og du taber derfor gennemsnitligt 3-5 naturlige hår om dagen – i denne udskiftning falder det kunstige hår med ud. Det er derfor helt naturligt, at man dagligt vil tabe sine eyelash extensions.

Er der problemer med holdbarheden gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for at optimere holdbarheden på dine eyelash extensions.

For optimal holdbarhed anbefales det helt at undgå olieholdige produkter i ansigtet. Derudover anbefaler vi, at man bruger vippeserum til at bibeholde de naturlige vippers sundhed. En vippeserum giver fugt til vipperne og sørger for, at ens naturvipper bliver længere, tykkere og du får flere af dem – dette betyder også, at der kan påsættes flere, længere og fyldigere vippe extensions.

*Vi anbefaler Sanzi vippeserum- Som er vegansk, indeholder ingen olie og har resultatgaranti. Kan købes hos os.

Book en tid

Eyelash Extensions

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekortet pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid