Farvning af Bryn & Vipper på Østerbro

Farvning af bryn og vipper er til dig, som ønsker en naturlig definition af egne hår. Vi sørger altid for, at udføre behandlingen efter dine forventninger og ønsker til farvevalg, så du går herfra tilfreds med resultatet. Ved farve af bryn og vipper vil du opnå en smuk synergi af dit øjenparti og ansigtet i helhed. Behandlingen er ikke permanent. Vi anbefaler derfor genopfriskning hver 3-4 uge. Vi retter dine bryn med enten sukker eller voks, alt efter hvor sensitiv din hud er og strukturen i dine hår. Vi omformer aldrig dine bryn, hvis det ikke er ønsket.

Stor anbefaling- Brug bryn/vippeserum og vippeconditioner op til og efter din behandling. Ved brugen af følgende produkter, kan vi garantere de flotteste resultater. Vi anbefaler Sanzi conditioner, vippe- og brynserum som skaber de smukkeste resultater og er 100% vegansk. Produkterne kan købes hos os.

*Køber du vippeserum & vippeconditioner sammen, fratrækker vi 15% ved kassen<3

Bryn & Vipper

Farve af bryn & vipper er en stilart- Vi er to bryn eksperter, som udfører behandlingen på forskellige måder. Ønsket om farve er individuelt og derfor besidder vi forskellige kompetencer når det gælder bryn.

Ønsker du:

-Lette og naturlige toner uden rest farve, anbefaler vi at du booker din behandling hos Lærke.

-Kraftigere og mere defineret bryn, anbefaler vi at du booker din behandling hos Stine.

Priser

  • Bryn – Farve/Keratinkur: 219,-
  • Bryn – Ret/Styling/Keratinkur: 229,-
  • Bryn – Farve/Ret/Styling/Keratinkur: 329,-
  • Vipper – Farve/Keratinkur: 229,-
  • Vipper og Bryn – Farve/Ret/Styling/Keratinkur: 429,-
Book en tid

farvning af bryn og vipper Østerbro

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekortet pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid