Lash lift & Brow lamination på Østerbro

Hvad er et Lash lift?

Ønsker du ikke lash extensions, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere? Så er lash lift helt sikkert noget for dig.

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse. Ved et lash lift løftes og bukkes dine egne naturlige vipper nænsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er lash lift en nyere teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde.

Hvad er Brow lamination?

Ved et brow lift benyttes lignende produkter fra et lash lift til, at udglatte dine bryn. Ved at udglatte hårene gives der frit spil til styling af dine bryn. Har du meget sparsomme bryn kan denne behandling også give illusionen af, at dine bryn ser ud af mere. Vores brynhår har en naturlig retning. Ved et brow lift rettes hårene ud, og de kan derfor formes ud over deres naturlige form. For at få det bedste ud af behandlingen, er det vigtigt, at du kommer uden at have gjort noget ved dine egne bryn. Jo mere hår vi har at arbejde med, jo bedre et resultat kan vi give dig.

*Stor anbefaling- Brug bryn/vippeserum og vippeconditioner op til og efter din behandling. Har du korte tørre vipper, kan behandlingen ikke garanteres et 100% tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler Sanzi vippe- og brynserum som skaber de smukkeste resultater. Produkterne kan købes hos os.

*Køber du vippeserum og eller brynserum & conditioner sammen efter overstående behandlinger, fratrækker vi 10% ved kassen 😉

Sidebar

Lash Lift

Behandlingen

Behandlingen på Østerbro foregår ved, at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepads, der hæftes fast med en vandbaseret lim. Herefter påføres der en lash lift permgel til vipperne, som får lov at virke i nogle minutter. Herefter neutraliseres permgelen med en setting lotion, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig nænsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Bukket vælges af behandleren ud fra længden og sundheden på dine egne vipper.

Bemærk, at de første 24 timer efter behandlingen må dine vipper ikke udsættes for vand, damp, sved og makeup- Da der går 24 timer inden behandlingen er 100% færdig, kan dine vipper blive påvirket af ovenstående faktorer, og derved kan vi ikke garantere for behandlingen, hvis ikke det overholdes.

Priser

  • Lash Lift inkl. Farve & Kreatinkur: 559,-
Book en tid

Lash lift og Brow lamination Østerbro

Brow Lamination

Behandlingen

Ved et brow lift rettes dine bryn til med voks/sukker eller pincet. Herefter påføres en væske for at rette hårene ud. Mens væsken er på dine bryn pakkes brynene ind i film. Når hårene viser tegn på, at de bliver bløde og formlige så fjernes den første væske og der påføres en ny setting væske. Til sidst kan brynene farves og styles med en Brow Gel. Det er vigtigt, at brynene forbliver med brow gelen på i 24 timer efter behandlingen – du kan derfor ikke gå i bad eller putte noget på dine bryn i 24 timer efter behandlingen. Efter de 24 timer kan brynene styles præcist som du ønsker det.

Priser

  • Brow Lamination inkl. Farve/ret/styling & keratinkur: 589,-
  • Lash Lift + Brow Lamination inkl. Farve/ret/styling & keratinkur: 959,-
Book en tid

Lash lift og Brow lamination Østerbro

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekortet pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid