Om os

Vi mødtes for første gang da vi startede på kosmetiker-uddannelsen i 2017. Vi fandt hurtigt ud af at vi klingede og det udviklede sig til et super godt venskab. Vi kunne ikke forestille os nogen andre at gøre dette med, end hinanden. Vi komplementerer hinandens evner, Lærke er stærk på Stines svage områder og omvendt. Dette gør vores sammenhold og samarbejde tusind gange bedre og vi nyder alt under denne proces og den hverdag vi har sammen.

At åbne klinik har altid være en stor drøm for os, magien skete da vi fandt ud af vi skulle gøre det sammen. Vi er mega stolte af hvad vi har udrettet og vi glæder os til at tage imod dig og byder alle velkommen hos os med coronavenlig kyshånd.

Sidebar

kosmetiker - Stine

Lærke om

Stine

Hos Stine kan du altid forvente behandlinger til perfektion, hun har sans for finesse og små detaljer. Stine er en utrolig rolig, hjertevarm og jordnær person og du kan altid snakke med hende, om hvad end du har på hjerte. Stine er en af de mennesker du ikke skal bruge energi på at være i rum med, tværtimod. Du kan slappe helt af og måske endda drømme dig helt væk under en afslappende behandling.

Stines profession:
Før Stine åbnede Klinik AURA var hun selvstændig hos Parfumeri Charlotte Bonnén i Charlottenlund, hvor hun havde været siden 2016. Stine har været på flere kurser og uddannelser – specielt indefor negle og lash extenstions.

Fun Facts om Stine:
Stine elsker at synge og synger i gospelkor hver tirsdag og så er hun lidt småspirituel <3

Lærke - kosmetiker

Stine om

Lærke

Lærke er altid smilende og hos hende er du i helt trygge hænder. Lærke modtager alle kunder professionelt og med respekt med hendes menneskelige og åbne udstråling. Du vil sjældent føle dig akavet eller dårligt tilpas i hendes selskab. Hun er effektiv og fokuserer altid på, at give dig den mest optimale og grundige behandling.

Lærkes profession:
Før vi åbnede AURA, var Lærke bestyrer i klinikkæden Visage Hudplejeklinik – Frederiksberg afdelingen. Lærke er uddannet i mange forskellige grene inde for skønhedsbranchen, men har speciale i Sugering og Permanet Makeup.

Fun Facts om Lærke:
Lærke har en forkærlighed til hårløse kæledyr og så elsker hun vin <3

Stine om

Cathrine

Byd velkommen til Stines barselsvikar til lash extensions. (OBS! Hun starter først når Stine går på barsel).
Cathrine kan lave alt indefor vipper om det er single, flat, hybrid eller volume. Hun går meget op i at lave lige det sæt som passer til dig og din øjenform. Hun er kreativ og leger gerne med forskellige kurver, farver og glimmer hvis du tør 😉 Du er i gode og professionelle hænder når du skal behandles af Cathrine.

Cathrines profession:
Cathrine har lavet vipper siden 2018, hvor hun tog sit kursus hos Minkys og er i 2023 gået fuldtid med at lave vipper. Cathrine har været Stines faste vippetekniker i mange år og vi kan derfor stå 100% inde for det arbejde hun laver.

Fun Facts om Cathrine:
Cathrine har ADHD men falder helt til ro, når hun laver vipper og zoner ind i det. Derudover er hun en stor dyre-elsker <3

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekortet pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid