Skønhedsklinik nær Hellerup

En investering i dit ydre – er en prioritering af dit indre

Vi imødekommer dine ønsker med vores faglighed og smittende personlighed. Hos os får du særbehandling – hver gang.

Behandlinger nær Hellerup

Vi flere forskellige lækre behandlinger til enhver smag. Så er du nysgerrig på vores behandlinger, kan du læse mere her.

Se vores behandlinger

Produkter

Hálo er egnet til alle hudtyper og køn. Læs mere om vores foretrukne hudplejeserie her.

Se og læs om vores produkter

Om Stine & Lærke

Et godt venskab er grobunden for vores skønne klinik. Læs mere om os her – vi glæder os til at møde dig!

Læs om holdet bag

Stemningsfuld klinik på Østerbro nær Hellerup

Klinik Aura er en skønhedsklinik, som er stemningsfuld, beliggende på Østerbro nær Hellerup. Vores primære fokus ligger i luksuriøse behandlinger, der bliver skræddersyet til dig og dine behov. Derfor gør vi en dyd ud af at vejlede dig, samt imødekomme forventningerne til den ønskede behandling. Derfor kan du være sikker på at du er i trygge hænder, når du er hos os.

Vi sørger for at behandle dig med skånsomme produkter. Vi bruger derfor udelukkende økologiske, veganske og urte-baserede produkter, hvilket ligeledes giver skånsomme behandlinger med resultatgaranti.

Se behandlinger
Skønhedsklinik Østerbro, Hellerup

Vi er forhandler af Hálo Herbal Cosmetics

Hálo er en vegansk hudplejeserie, som er kombineret af lækre urteekstrakter og essentielle olier, som er nænsomt doseret ud fra deres medicinske fordele. Råvarerne bliver høstet fra lokalt dyrkede økologiske urtefarme i Israel.

Hálo er egnet til både kvinder, mænd og teenagere. Produkterne er ikke testet på dyr og indeholder ingen animalske ingredienser, syntetisk farve & duft, SLS, parabener eller mineralske olier.

Læs mere om Hálo

Nyheder

Her vil du kunne se gældende kampagner og nyheder.

ÅRET’S BUTIK PÅ ØSTERBRO

Danske Bank har i samarbejde med ØsterbroLIV og handelstandsforeningen kåret Klinik AURA til at være årets butik på Østerbro i 2022. Dette er sket på baggrund af vores kunder og borgerne på Østerbro som har stemt og anbefalet klinikken til prisen.

Tusind tak!

Ansigtsbehandlinger

Hos Klinik AURA, på Østerbro, tilbyder vi tre forskellige ansigtsbehandlinger – En lille, en mellem og en stor. Alle ansigtsbehandlinger bliver skræddersyet, så den passer til lige præcis din huds behov og tilstande.

Vi behandler i mærket Hálo Herbal Cosmetics, som er en vegansk hudplejeserie, der er kombineret af lækre urteekstrakter og essentielle olier, som er nænsomt doseret ud fra deres medicinske fordele. Råvarerne bliver udvundet af lokale økologiske urtefarme i Israel.

Læs mere om ansigtsbehandlinger
Skønhedsklinik Østerbro, Hellerup

Hårfjerning/Sugaring

Ved sugaring vil du opleve skånsomme behandlinger og reducering af indgroede hår. Hårfjerning skal selvfølgelig vedligeholdes, hvis du ønsker et optimalt resultat. Vi anbefaler 3-5 ugers interval mellem dine behandlinger, alt efter din hårstruktur og hvilken vækstfase de befinder sig i. Hvis du følger vores rådgivning, vil du både opnå finere hårstruktur, mindskning af smerteniveauet under behandlingen, mindre tendens til indgroede hår og selvfølgelig silkeblød hud.

Læs mere om hårfjerning / sugaring
Skønhedsklinik Østerbro, Hellerup

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen her på siden.

Gavekort

Ønsker du at købe gavekort digitalt, sender du blot en mail med det ønskede beløb eller behandling, dit eget navn og navn på modtageren. Så sender vi det i en PDF fil. Hvis du har mulighed for at komme fysisk i klinikken anbefaler vi dette, da vi kan pakke gavekortet pænt ind.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 53 53 99 22 Book en tid